Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی خطیبی گفت:  به منظور دست‌یابی به اهداف افزایش تولید، صادرات به غرب آفریقا، آسیای میانه، ترکمنستان، آذربایجان، عراق، سوریه، ونزوئلا، شمال آفریقا و به زودی به روسیه، خواهیم داشت. 

او گفت: ایران‌خودرو نه تنها هیچ مخالفتی با واردات خودرو ندارد، بلکه به احترام تجارت آزاد و رقابتی، کاملا موافق واردات است، چرا که قطعا رقابت، به افزایش کیفیت کار ما کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو  گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌هایی که در این زمینه وجود دارد در حال حاضر دارای رتبه بالایی نیستیم، اما با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، قطعا در سال ۱۴۰۳ اوضاع بسیار متفاوت خواهد بود.

او گفت: ایران خودرو با مشارکت شریک آذربایجانی سایت مونتاژی در کشور آذربایجان داشته و همکاری‌ها در سطح بسیار خوبی قرار دارد و دو طرف از این همکاری رضایت دارند.

خطیبی گفت: همکاری با کشور‌های حاشیه خلیج فارس را در دستور کار خواهیم داشت و در حال حاضر دفاتر مستقر در آن مناطق داریم و مشغول مراودات هستیم.

به گفته مدیرعامل ایران خودرو، در سال‌های گذشته، صادرات قابل توجهی به کشور عراق صورت گرفته است، برنامه ایران خودرو برای امسال صادرات هفت هزار دستگاه خودرو به این کشور است که شامل تارا و دنا نیز می‌شود.

او گفت: صادرات به بازار روسیه از برنامه‌های مورد توجه ایران خودرو است و تاکنون کلینیک‌هایی برای برخی محصولات در این کشور برگزار شده و در هفته آینده نیز نمایشگاهی مربوط به صنعت قطعه سازی و خودروسازی در این کشور برگزار می‌شود که ایران خودرو نیز با محصولات خود در آن حضور خواهد داشت.

خطیبی گفت: در افق ۱۴۰۳ روسیه از بازار‌های صادراتی ما خواهد بود و از امسال صادرات به این کشور آغاز خواهد شد.

همه این وعده ها در حالیست که عمده محصولات این شرکت به صورت قرعه کشی و به سختی به دست مردم می‌رسد. در قرعه کشی اخیر در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو بیش از ۶ میلیون متقاضی خودرو ثبت نام کردند در حالی که تنها ۷۶ هزار و ۷۰۰ خودرو از سوی خودروسازان عرضه شد.

حال باید منتظر ماند و دید که این وعده ها از تولید تا صادرات تا چه حدی عملیاتی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ایران خودرو تولید خودرو ایران خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۰۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند

مسعود علیمحمدی عصر چهارشنبه در نشست خبری روز مریانج اظهار کرد: سال گذشته پیرو مصوبه شورای شهر ۱۴ اردیبهشت ماه به عنوان روز مریانج مصوب شد.

وی افزود: با پیگیری‌هایی که انجام داده‌ایم به دنبال ثبت ملی شهر مریانج در تقویم کشور هستیم.

شهردار مریانج با اشاره به شعار امسال گفت: امسال با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب و تأکید به مشارکت‌های مردمی در بحث اقتصاد در شهرداری مریانج ما به دنبال مباحث اقتصادی و معیشت مردم خواهیم بود.

علیمحمدی خاطرنشان کرد: یک بحث سیر مریانج و گسترش بازار مبل مریانج را برای مباحث اقتصادی پیگیری می‌کنیم.

وی با اشاره به بازار مبل مریانج بیان کرد: مریانج به عنوان ورودی همدان در کریدور غرب کشور می‌تواند مرکز خرید و فروش مبل و صادرات به عراق باشد و ارزآوری خوبی را فراهم کند.

شهردار مریانج عنوان کرد: بیش از ۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم امروز در بازار مبل مریانج مشغول به کار هستند و به دنبال گسترش آن هستیم.

وی با بیان اینکه بحث سیر در مریانج مغفول مانده است، گفت: باوجود ثبت جهانی سیر مریانج اما کاری برای آن صورت نگرفته و سیر مریانج مغفول مانده است.

علیمحمدی خاطرنشان کرد: المان سیر در آینده نزدیک در شهر مریانج نصب خواهد شد و به دنبال ایجاد بازار تخصصی سیر نیز هستیم.

کد خبر 6094435

دیگر خبرها

  • ثبت ملی روز مریانج/ ۵ هزار نفر در بازار مبل فعالیت می‌کنند
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید