Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- دکتر مهدی خطیبی تصریح کرد: اخبار امیدوارکننده ای به جامعه بدهیم و به دنبال ارایه انتقاد سازنده برای بهبود شرایط باشیم.

کاهش خودروهای دارای کسری قطعه

وی با اشاره به فرامین هشت‌گانه رییس جمهوری محترم و راهبردهای وزارت صمت در بهبود و ارتقای صنعت خودروی کشور و تولید ملی، به الزامات و ضروریات تحقق آن و برنامه‌ها و اقدامات ایران خودرو در راستای تحقق این فرامین اشاره کرد و گفت: این خودروساز با انجام اقدامات متعددی در حال عملیاتی کردن این فرامین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولویت اصلی در این خصوص نیز، کاهش خودروهای کف پارکینگ است.
دکتر خطیبی در ادامه به دستاوردهای حاصل شده در زمینه کاهش خودروهای کف اشاره و اظهار کرد: در بهمن ماه سال گذشته، با انبوهی از خودروهای ناقص در پارکینگ های این خودروساز مواجه بودیم. با تمرکز بر تکمیل این خودروها توانستیم بخش قابل توجهی از آن را تکمیل و روانه بازار کنیم. از ابتدای اسفند تا به امروز بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو عرضه شده است.
وی ضمن بیان این‌که تکمیل خودروها و افزایش عرضه به بازار در ماه های اخیر میسر نبود، مگر با همدلی و حضور و تلاش شبانه‌روزی جهادگران خطوط تولید و قطعه‌سازان و تامین‌کنندگان، گفت: کارگران گروه صنعتی ایران خودرو در تعطیلات نوروز نیز در محل کار حاضر شدند و توانستند در فضای همدلی ایجاد شده بخش قابل توجهی از خودروهای ناقص را تکمیل و آماده عرضه به مشتریان کنند.
دکتر خطیبی با اشاره به این‌که افزایش تیراژ تولید، یکی از فرامین رییس جمهوری محترم بوده است، خاطرنشان کرد: گروه صنعتی ایران خودرو تولید ۷۵۰ هزار دستگاه خودروی سواری و وانت و همچنین خودروهای تجاری سنگین و نیمه سنگین را تا انتهای امسال هدف‌گذاری کرده است.

استقرار طرح جامع کیفیت تولید و خدمات

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو گفت: استقرار طرح جامع کیفیت تولید و خدمات، برنامه تحولی در این حوزه بوده که از ابتدای امسال عملیاتی شده و پروژه های بهبود متعددی در زنجیره ارزش تولید در حال پیاده سازی است. افزایش کیفیت و ایمنی محصولات و افزایش رضایت مشتریان از دستاوردهای این طرح جامع خواهد بود.
وی عرضه محصولات جدید و خروج خودروهای قدیمی از خطوط تولید را نیز از اقدامات ایران خودرو برای تحقق فرامین رییس جمهوری محترم دانست و تصریح کرد: در این زمینه علاوه بر خروج دو محصول قدیمی سمند و ۴۰۵ از خطوط تولید، عرضه محصولات جدید در دستور کار قرار دارد. تصویب و اجرای پروژه محصول TF۲۱ که برای بازه زمانی ۱۸ ماهه برنامه ریزی شده است، از جمله اقدامات مهم ایران خودرو در راستای توسعه محصولات است.
دکتر خطیبی افزود: افزایش تیراژ تولید محصولات با کیفیت نیز در دستور کار قرار دارد و بر همین اساس، امسال ۷۵ هزار دستگاه تارا تولید و عرضه خواهد شد.

افزایش تولید خودروهای سودده

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به برنامه‌ریزی این خودروساز برای تولید خودروی اقتصادی و ایجاد شرایط برای سودآوری تولید پس از سال‌ها زیان‌دهی، تصریح کرد: تولید اقتصادی در ایران خودرو با افزایش ظرفیت تولید خودروهای سودده و کاهش و حذف تدریجی تولید خودروهای زیان‌ده، از راهبردهای اصلی در این شرکت است. با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته به‌زودی ایران خودرو پس از سال‌ها زیان‌دهی به بنگاهی سودآور و اقتصادی تبدیل خواهد شد.
وی افزود: گروه صنعتی ایران‌خودرو با وجود تمامی محدودیت‌ها، شرایط بهتری نسبت به بسیاری از بخش‌های اقتصادی کشور دارد و اگر نقد سازنده ای نسبت به صنعت خودرو وجود دارد باید به صورت تخصصی مطرح شده و در مسیر بهبود این صنعت کمک کننده باشد.
دکتر خطیبی از تغییر رویکرد در تولید و حرکت به سمت حذف خودروی کسری دار از فرآیند تولید خبر داد و گفت: در سه مرحله، تولید خودروی ناقص متوقف خواهد شد. اگر در سال گذشته تولید خودروی ناقص انجام نمی شد، علاوه بر صرفه جویی چهار هزار میلیارد تومانی در هزینه ها، افزایش ۲۵ درصدی کیفیت محصولات نیز رقم می‌خورد و حواشی مختلف در صنعت خودرو نیز ایجاد نمی‌شد. امسال تولید خودروهای ناقص را در سه مرحله حذف و به این ترتیب در بسیاری از هزینه‌ها صرفه‌جویی خواهیم کرد. بی‌تردید افزایش کیفیت در تولید نیز خواهیم داشت.

همکاری‌های مشترک دو خودروساز

وی اتحاد استراتژیک ایران خودرو با سایپا را اقدامی مهم در همکاری‌های مشترک برای تولید اقتصادی دانست و گفت: کمیته مشترکی با حضور مدیران ارشد دو شرکت تشکیل شده و این اتحاد سبب کاهش هزینه تولید خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو اقداماتی نظیر تجمیع فعالیت‌های لیزینگ را یکی از اقدامات برای بهبود فعالیت‌ها و کاهش هزینه‌ها دانست.
دکتر خطیبی افزود: به دنبال این هستیم که معوقاتی در پرداخت قطعه‌سازان نداشته باشیم. تعهدات معوق به مشتریان نیز به ۶۵۰۰ دستگاه رسیده که تا پایان اردیبهشت ماه به صفر خواهد رسید.
وی افزود: گروه صنعتی ایران‌خودرو با صلابت و توکل بر خداوند رحمان و تکیه بر توانمندی بسیار بالای نیروی انسانی، حتما روزهای بهتری را برای این صنعت رقم خواهد زد. امیدواریم در آینده در فضای بهتری تنفس کرده و به اهداف ترسیم شده برسیم.
گفتنی است، پیش از این نشست صمیمانه، اصحاب رسانه از خط تولید تارا و مرکز تحقیقات ایران‌خودرو بازدید کردند.
در پایان مراسم نیز رسانه‌ها در گفت‌و گوی صمیمانه با مدیرعامل گروه صنعتی ایران‌خودرو، سوالات خود را مطرح کرده و مشکلات و موانع موجود در صنعت خودرو را مورد بررسی قرار دادند. دکتر خطیبی نیز پاسخ‌گوی تمامی سوالات خبرنگاران بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان میانکاله دعای روز هجدهم رمضان شب قدر قطعه سازی صنعت خودرو ایران خودرو ماه رمضان میانکاله دعای روز هجدهم رمضان شب قدر مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تولید خودروهای ایران خودرو کاهش خودروهای دکتر خطیبی صنعت خودرو خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی آزاد دادستان کل کشور، در جریان سفر به استان هرمزگان و در دیدار با امام جمعه و نماینده، ولی فقیه در این استان، گفت: ارائه خدمات هوشمند به منظور تسهیل خدمت رسانی در امور قضائی به مردم از اولویت‌های سند تحول قضائی است.

وی افزایش نظارت‌ها و سرعت و دقت عمل در انجام وظایف محوله قضائی را به عنوان بخشی از رویکردهای اصلی و اهداف هوشمندسازی خدمات در این سند برشمرد.

دادستان کل کشور افزود: یکی از حوزه‌های خدمت رسانی به هم وطنان، تلاش برای حمایت از تولید و کسب کار و رفع موانع موجود بر سر راه تولیدکنندگان با تدوین برنامه‌های راهبردی در راستای تحقق شعار سال است.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی تصریح کرد: بنابراین هوشمند سازی در نظر گرفته شده در سند تحول قضائی به واسطه زمینه سازی برای تسریع خدمت رسانی به مردم و تولیدکنندگان، این فرصت را بیش از پیش فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع در استان هرمزگان برای افزایش مشارکت مردمی در جهش تولید، عنوان کرد: در این سفر موضوعات و نیازمندی‌های مطرح شده از سوی متولیان و مسئولان هرمزگان جمع بندی شد و برای برنامه‌ریزی و ارائه راهکار به رئیس قوه قضائیه منتقل می‌شود.

کد خبر 6095675

دیگر خبرها

  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان
  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌ های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی