Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@08:00:24 GMT

حذف قرعه‌کشی خودرو تا 3 ماه آینده/ارزانی خودرو در راه است؟

تاریخ انتشار: ۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۸۸۳۸۷

حذف قرعه‌کشی خودرو تا 3 ماه آینده/ارزانی خودرو در راه است؟

 مهدی خطیبی با اشاره به بازدید سرزده رییس‌جمهوری از پارکینگ اصلی ایران خودرو گفت: در روز ۱۱ اسفندماه ۱۲ هزار دستگاه خودرو در این پارکینگ وجود داشت که به صورت کامل تکمیل و تحویل مشتریان شده است.

وی افزود: سرعت‌بخشی به روند تکمیل و تحویل خودرو یکی از اقدامات صورت گرفته است، به گونه‌ای که تحویل روزانه به چهار هزار دستگاه نیز رسید که از این تعداد، تحویل بیش از هزار دستگاه به صورت حضوری و مراجعه مشتریان به سایت های تولیدی ایران خودرو بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه تنها این پارکینگ، بلکه تجمع خودروها در سایر پارکینگ‌های جانبی نیز به شدت کاهش یافته است.

خطیبی اضافه کرد: عدد خودرو در کف پارکینگ‌ها به ۱۵ هزار دستگاه خواهد رسید که با اضافه شدن تولید هفته سوم و چهارم فروردین‌ماه، این عدد به ۳۶ هزار دستگاه می‌رسد و روند کاهشی با ادامه تکمیل‌ و عرضه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: محور اصلی فعالیت‌های ایران خودرو فرمایشات رهبری معظم، حضرت امام خامنه‌ای و تحقق شعار سال «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» است. در تمامی پروژه‌ها، دستورالعمل‌هایی تدوین شده که مبنای آن توجه خاص به نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان است.

خطیبی گفت: برنامه ایران خودرو برای سال جاری تولید ۷۵۰ هزار دستگاه خودرو شامل ۷۲۵ هزار دستگاه سواری و ۲۵ هزار دستگاه خودروی تجاری و سنگین است که فراتر از دستور رییس جمهوری محترم مبنی بر افزایش ۵۰ درصدی تولید خواهد بود.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: با افزایش قابل توجه تولید، فرآیند قرعه کشی به عنوان یکی از دغدغه های جامعه رفع خواهد شد که پیش بینی می شود ظرف سه ماه آینده به این سمت حرکت کنیم.

وی با بیان این که از محل افزایش تعداد تولید، افزایش اشتغال نیز محقق خواهد شد، تاکید کرد: با رشد ۳۵۰ درصدی تولید در ایران خودرو دیزل، بیش از چهار هزار نفر و در مجموع با تولید ۷۵۰ هزار دستگاه خودرو، در گروه صنعتی ایران خودرو و در شرکت‌های قطعه ساز و تامین کننده بیش از ۲۵ هزار نیروی کار جدید نیز جذب و دارای شغل خواهند شد.

خطیبی، درباره پروژه‌های جدید و خودروهایی که از خط تولید خارج خواهند شد، گفت: دو محصول سمند و ۴۰۵، که در حوزه دغدغه‌های رهبری معظم، حضرت امام خامنه‌ای برای تولید و عرضه محصول با کیفیت بوده، از مدار تولید خارج خواهند شد.

وی علت حذف این محصولات را قدیمی بودن آن دانست و گفت: این دو محصول کم‌ترین رضایتمندی را میان مشتریان ایران خودرو براساس شاخص های رضایت مشتری دارند، هدف ایران خودرو تولید خودروهای روز و با امکانات بیشتر و در نهایت افزایش رضایت‌مندی مشتریان است.

خطیبی با بیان این که بیش از ۷۰ درصد کیفیت خودرو مربوط به شبکه تامین و قطعه است، گفت: در سه بازه زمانی کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت دستورالعمل‌های مشخصی را تدوین کرده‌ایم و با تشدید نظارت‌ها، ارتقای کیفیت در خطوط تولید را رقم می‌زنیم.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو افزود: عدم رعایت کیفیت در تولید قطعه و خودرو، خط قرمز ایران خودرو است و در این زمینه با هیچ سازنده‌‌ای مماشات نخواهیم کرد.

وی افزود: در سال جاری هفت محصول ارتقا یافته وارد بازار خواهد شد. علاوه بر آن دو محصول پروژه‌های K125  و TF21 نیز در حال توسعه است که یقینا مورد توجه و پسند مشتریان قرار خواهد گرفت. این دو محصول در ابتدا و نیمه نخست سال آینده وارد بازار خواهند شد.

خطیبی تصریح کرد: محصول پروژه TF21، خودرویی است در کلاس ابعادی B که با امکانات مدرن و پیشرفته و در کلاس روز جهانی و با ظاهری بسیار زیبا و طیف رنگی متعدد تولید و عرضه خواهد شد. زمان طراحی تا تولید این خودرو در مجموع ۱۸ ماه تعیین شده که اتفاقی بی نظیر در صنعت خودروی داخلی است و از این منظر نیز کاملا قابل رقابت با صنایع خودروسازی دنیاست.

وی گفت: با خودروهای جدید، تنوع بخشی مناسبی به محصولات خواهیم داد و سبب رضایتمندی مشتریان خواهد شد.

خطیبی، با اشاره به افزایش عرضه در اواخر سال گذشته گفت: در ۱۰ درصد از زمان سال، بیش از ۲۷ درصد از خودروهای تحویل شده کل سال را عرضه کرده‌ایم. از هفته دوم بهمن ماه گذشته تولید روزانه ایران خودرو افزایش یافته و تا پایان اسفندماه بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو تحویل مشتریان داده‌ایم. در ابتدای بهمن ماه تعداد خودروهای ناقص و کف پارکینگ بیش از ۸۲ هزار دستگاه بوده است.

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو تصریح کرد: افزایش بی سابقه عرضه در روزهای پایانی سال، سبب شد تا برخلاف سال‌های قبل، قیمت بسیاری از محصولات ایران خودرو در بازار نه تنها افزایشی نباشد بلکه روند نزولی در پیش بگیرد.

خطیبی تصریح کرد: دیگر شاهد تاخیر در تحویل خودرو نخواهیم بود، در حال حاضر تعداد قابل توجهی از خودروهایی که موعد تحویل اردیبهشت و خرداد بودند را هم تحویل داده‌ایم.

منبع: فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: حذف قرعه کشی خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۸۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا

به گزارش خبرنگار معدن خبرگزاری صدا و سیما؛ اردشیر سعدمحمدی گفت: با باز شدن معدن، در سه سال نخست تقریباً حدود ۲۰ میلیون مترمکعب عملیات معدنی صورت گرفته، ۱۲ تراک ۴۵ تنی امروز بر روی معدن فعال است و ۱۵ تراک یکصد تنی خریداری شده که ۶ تای آن درحال حاضر به معدن رسیده و هفته آینده ۹ دستگاه دیگر به معدن خواهد رسید.

وی افزود: باتوجه به حضور متخصصان معدنی در منطقه، نزدیک به ۴۰ هزار نقطه به صورت مغناطیس سنجی برای تکمیل عملیات اکتشافی برای شناسایی مدل بلوکی سه بعُدی ذخیره به انجام رسیده است.

سعدمحمدی درخصوص باطله برداری در معدن جانجا گفت: نسبت باطله برداری معدن جانجا ۴ و نیم به یک است معنایش این است که ظرف ۵ سال آینده عملیات معدنی به ازای هر سال ۷۵ میلیون تن کار خواهد بود، این بیانگر این است که جانجا یکی از معادن بزرگ ما در آینده خواهد شد.

سعدمحمدی افزود: ما در آنجا میزان عملیات معدنی مان به ازای هر سال ۱۶ میلیون تن ماده معدنی باید استخراج شود و در ۵ سال آینده حدود ۶۰ میلیون تن باطله برداری صورت گیرد، و این ۱۶ میلیون تن خوراک کارخانه‌ای است که امروز امضای قرارداد آن برای شروع به کارش ظرف سه سال ما کارخانه کنسانتره خواهیم داشت که برای نخستین بار کارخانه‌ای به این وسعت با عیار ۲۶ صدم درصد در کشور دارد طراحی و اجرا می‌شود، چون معادن بزرگ مس ما مثل سرچشمه، مثل میدوک، خاتون آباد، سونگون ورزقان در آذربایجان عیارشان نزدیک ۶ دهم درصد است و با این حجم عملیات با عیار ۲۶ صدم درصد برای کشور یک اتفاق آموزشی هم برای دانشجویان خواهد بود و امیدواریم سالی ۱۳۰ هزار تن خروجی این کارخانه با عیار مس ۲۶ درصد، تولید این مجموعه خواهد شد.

وی با اشاره به کیفیت خوب مس ایران گفت: مس ایران در بازار جهانی بسیار از کیفیت بالایی برخوردار است و ما در دنیا تقریباً به پنج ۹ معروف هستیم یعنی امکان تولید ۹۹ ممیز ۹۹۹ را داریم. صادرات در این بخش هم به صورت کنسانتره، هم به صورت ورق‌های کاتد امکانپذیر است با توجه به کیفیت مس ایران، این کیفیت مس هم از آن لحاظ ارزشمند است به خاطر خلوص و نوع تیپولوژی که وجود دارد در اثر کشش، پارگی اش بسیار پایین است به همین دلیل برای صنایع مفتول، صنایع کابل سازی، صنایع نانو در دنیا مورد مصرف بسیار دارد.

سعدمحمدی افزود: با توجه به این که میزان انرژی دنیا درحال حاضر ۳۹ درصدش از بخش نفت تأمین می‌شود، ۲۱ درصد از بخش برق، ۱۳ درصد گاز، ۱۶ درصد زغال سنگ و بقیه موارد، در سال ۲۰۵۰ یعنی کمتر از ۳۰ سال آینده میزان تأمین انرژی نفت از ۳۹ به ۴ کاهش پیدا می‌کند ولی برق از ۲۱ به ۵۱ درصد اضافه می‌شود. بنابر این یکی از استراتژیک‌ترین عناصر این مسیر تدوین شده مس است به خاطر خاصیت هدایت الکتریکی بالایی که دارد ضمن این که می‌دانید خودرو‌های برقی درحال حاضر در دنیا رو به رشد است باز از مس مصرف می‌کند، خودرو‌های معمولی حدود ۴ کیلوگرم مس مصرف می‌شود ولی خودرو‌های برقی ۸۹ کیلو یک تقاضا هم اینجا وجود دارد.

وی گفت: تقاضای مس در دنیای آینده رو به فزونی است، سالی ۳ و نیم درصد رشد را ما در دنیا شاهد خواهیم بود امروز هم قیمت مس از مرز ۱۰ هزار دلار به ازای هر تن عبور کرده و پیش بینی می‌شود در سال‌های آینده قیمت حتی بالاتر هم برود. میزان سرمایه گذاری در معدن جانجا ۴۰۰ میلیون یورو است و یک کارخانه تولید خاک‌های اکسیدی هم ما آنجا داریم و این روش تغلیظ را برای خاک‌های سولفیدی به کار می‌بریم، خاک‌های اکسیدی ما از روش لیچینگ سیستم اس ایکس‌ای دبلیو الکترووینینگ کار خواهد شد به نام لیچینگ که ما حدود ۲۴ میلیون تن خاک اکسیدی داریم، یک کارخانه دیگر هم در منطقه که مستقیم از این سیستم قادر است ۳ هزار تن کاتد تولید کنند که بزودی عملیات اجرایی ایش در آن معدن شروع خواهد شد و در ۵ سال آینده اشتغال مستقیم اش بیش از ۲ هزار نفر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) افزود: درحال حاضر ۳۰۰ نفر درمعدن جانجا مشغول بکارند که تقریباً بیش از ۹۵ درصدشان بومی هستند، یکسری متخصصان داریم که آنجا کار می‌کنند، میزان تولید مس جهانی در سال حدود ۲۴ میلیون تن است و از این میزان ۲۰ میلیون تن حاصل از معدن است، حدود ۳ و نیم میلیون تن حاصل از قراضه هاست که دوباره ذوب می‌شود.

سعدمحمدی گفت: ما در تولید کاتد، چهاردهم دنیا هستیم ولی با توجه به برنامه ریزی که صورت گرفته، تولید مس ایران افزایش چشمگیر در سال‌های آتی خواهد داشت و رتبه‌های ما تک رقمی خواهد شد.

معدن مس جانجا در منطقه نهبندان زاهدان قرار گرفته، این معدن حدود ۹۰ هکتار حوزه پتانسیل مس را در خودش جای داده است، در حال حاضر ۸ هکتار عملیات اکتشافی در آن صورت گرفته است، بیش از ۷۸ هزار متر کار حفاری عمقی صورت گرفته برای شناسایی پتانسیل معدنی اش و در یک سال و نیم گذشته حدود ۱۵ هزار متر حفاری عمقی برای تکمیل اکتشافات به انجام رسیده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • قطع سهمیه خودرویی «مادران» و «فرسوده‌ها»؟
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا